Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2016. április 13.
Az elmúlt években a katasztrófavédelem szervezetét és eszközrendszerét érintő fejlesztések zajlottak, ezek egyik legfontosabb állomásaként mutattuk be az új magyar fejlesztésű tűzoltógépjármű prototípusát. Az alapos előkészületeket követően április 14-én a már sorozatgyártásban készülő magyar tűzoltógépjárművek első tíz példányának és további öt speciális magasból mentő gépjárműnek az átadására kerül sor.

Időpont:                2016. április 14. 10.00

Helyszín:                               1143 Budapest, Mogyoródi út 43., a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székháza előtti parkoló

 

Az ünnepi rendezvényen beszédet mond dr. Kontrát Károly miniszterhelyettes, aki ezt követően adja át a magyar gyártású tűzoltógépjárműveket a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok vezetői számára. A tizenöt új gépjármű rendszerbe állításával tovább erősödik Magyarország tűzvédelme, a korszerű eszközök használatával hatékonyabbá válnak a beavatkozások, mindez pedig jelentősen hozzájárul a lakosság biztonságához.

 

A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,

egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

 

További információért Hajdu Márton tűzoltó alezredest, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivőjét hívhatja a 0620 669 36 13-as számon.

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Kommunikációs Szolgálata


Vissza