Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Sajtómeghívó
2017. szeptember 13.
A tűzoltók számára nélkülözhetetlen, hogy felkészüljenek a legkülönfélébb veszélyhelyzetekre. Legyen szó közúti balesetről, lakástűzről, állatmentésről, vagy erdőtűzről, a tűzoltóknak helyt kell állniuk.
Akkor tudnak eredményesen beavatkozni, ha életszerű gyakorlatokon sajátították el a legkülönfélébb szakmai fogásokat. A felkészülést a Generali a biztonságért alapítvány négy millió forinttal támogatta, a pénzből az Országos Tűzmegelőzési Bizottság húsz füstgépet vásárolt. Ezek a berendezések a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokhoz kerülnek. Segítségükkel a tűzoltók a valós tűzeseteket hűen modellező körülmények között tudják gyakorolni a beavatkozásokat.

A sajtótájékoztatón beszédet mondanak a katasztrófavédelem és a Generali vezetői.
 
Időpont:         2017. szeptember 15. (péntek) 11:00
Helyszín:        1149 Budapest, Mogyoródi út 43. a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székháza

Akik kíváncsiak, hogyan lehet egy füsttel telített helyiségben légzőkészülékben tájékozódni, azok a katasztrófavédelem parkolójában felállított füstsátorban megtapasztalhatják az élményt. 
 
További információért Mukics Dániel tűzoltó őrnagyot, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivőjét hívhatja a +36206693613-as számon.
 

Vissza