Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2017. december 04.
TŰZOLTÓGÉPJÁRMŰ-FECSKENDŐK ÉS MAGASBÓL MENTŐ TŰZOLTÓGÉPJÁRMŰVEK ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSA

A rendezvényen kilenc katasztrófavédelmi igazgatóság vehet át új gépjárműfecskendőt, illetve magasból mentő gépjárművet, egy gépjárműfecskendő pedig egy önkéntes tűzoltó egyesülethez kerül. Összesen tizennyolc jármű átadása történik meg. A gépjárművek rendszerbe állításával tovább erősödik Magyarország mentő tűzvédelme, a korszerű eszközök használatával hatékonyabbá válnak a beavatkozások, mindez pedig jelentősen növeli az állampolgárok biztonságát. A fejlesztés a Katasztrófavédelmi rendszerek fejlesztése – tűzoltógépjármű-fecskendők rendszerbe állítása nevű, KEHOP-1.6.0-15-2015-00001 azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

 
Időpont:                      2017. december 6. 09:00
Helyszín:                     1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székháza, illetve az épület előtti parkoló
 
Az átadáson dr. Kontrát Károly belügyminiszter-helyettes mond beszédet, majd átadja a járművek kulcsát a megyei katasztrófavédelmi igazgatóknak. Az átadást követően lehetőség nyílik a gépjárművek és a technikai eszközök megtekintésére.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait meghívom,
kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
További információért Hajdu Márton tűzoltó alezredest, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét hívhatja a 06 20 669 3613-as számon.
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Kommunikációs Szolgálata
Letölthető dokumentum(ok):

Vissza