Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ ünnepélyes eszközátadásra
2017. december 08.
A központi költségvetésben 2017-ben hatszázmillió forint állt rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. A pályázat célja az, hogy a segítségével beszerzett eszközök és a kapott képzési lehetőségek növeljék a pályázati forrásban részesült egyesületek és mentőszervezetek mentési és beavatkozási képességét.
Pályázni az idei évben is tűzoltási, műszaki mentési, ifjúságnevelési és hagyományőrzési tevékenységhez kapcsolódó működési és felhalmozási költségek finanszírozására, műszaki, technikai és informatikai fejlesztésre, valamint az önkéntesek oktatásának támogatására lehetett.
 
A Pest megyei és a fővárosi egyesületek, valamint mentőszervezetek a pályázaton nyert, központi beszerzésű felszereléseket sajtónyilvános esemény keretein belül vehetik át.
 
A rendezvényen beszédet mond Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató-helyettese.
 
 
Időpont:         2017. december 11. (hétfő) 11:00
 
Helyszín:        1174 Budapest, Ferihegyi út 264.,
a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ raktárbázisa
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait meghívjuk,
kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
 
További információért Hajdu Márton tűzoltó alezredest, a  BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét hívhatja a +36 20 6693613-as számon.
 

Vissza