Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2019. május 23.
Gyermeknap alkalmából idén is tárt kapuval várják az érdeklődőket a tűzoltószertárak május huszonötödikén, szombaton. Valamennyi hivatásos tűzoltóság, katasztrófavédelmi őrs, valamint több mint kétszáz önkéntes egyesület, félszáznál több önkormányzati tűzoltóság és hat egyéb, tűzvédelemhez közel álló szervezet életébe tekinthetnek be kicsik és nagyok ezen a napon. Ezúttal az ország több mint 400 pontján várják a tűzoltók a gyermekeket, szüleiket és minden érdeklődőt.
A nap folyamán több próbariasztást is tartanak a tűzoltók, így az emeletről lecsúszó tűzoltókkal és szirénázó tűzoltóautókkal egyaránt találkozhatnak az érdeklődők. A tűzoltólaktanyák ingyenesen, mindenféle előzetes regisztráció nélkül látogathatóak délelőtt 10 órától délután 16 óráig. A laktanyák mellett ingyenes látogatható a Katasztrófavédelem Központi Múzeuma és vidéki kiállítóhelyei is.
 
A sajtónyilvános eseményre szerkesztőségük munkatársait meghívjuk, egyúttal kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
További információért Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője hívható a +36206693613-as számon.
 
 
Budapest, 2019. május 23.
 
 
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Kommunikációs Szolgálat
______________________________________________________________________________________
H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. *: 1903 Budapest, Pf.: 314
Telefon: (36-1) 469-4149
e-mail: okf.kommunikacio@katved.gov.hu
Letölthető dokumentum(ok):

Vissza