Szervezetünk hírei


Megtalálták a Tímár utcai robbanás áldozatait
2013. augusztus 08. 06:06
Megtalálták a Tímár utcai robbanás áldozatait A HUNOR Mentőszervezet tízórás munka után megtalálta a harmadik kerületi Tímár utca egyik lakóházában múlt éjszaka történt robbanás áldozatait, egy nőt és egy férfit, közölte Jackovics Péter tű. alezredes, a mentőszervezet parancsnoka.
Az alezredes elmondta, tízórás, rendkívül nehéz fizikai munka után találták meg a két keresett ember holttestét az épület harmadik emeletén. Az eltűnteket először kutyákkal keresték, aztán kutatókamerákat is használtak. Ezt követően munkagépekkel megkezdték a tetőszerkezet eltávolítását, majd kéziszerszámokkal folytatták a kutatást. A munkát rendkívüli módon nehezítette a visszagyulladás veszélye, valamint az, hogy az épület oldalfala teljesen hiányzik.
 
A robbanás női áldozatát a Hunor mentőszervezet tagjai nem sokkal 22 óra előtt az ágyon fekve, a rázúduló tetőszerkezet törmelékei alatt találták meg. A másik holttestre egy órával később találtak rá.
 

Kapcsolódó képek:
Megtalálták a Tímár utcai robbanás áldozatait Megtalálták a Tímár utcai robbanás áldozatait Megtalálták a Tímár utcai robbanás áldozatait
További képek a galériában