Szervezetünk hírei


Rangos szóvivői elismerés
2016. február 22. 13:08
Rangos szóvivői elismerés Az Európa hajón rendezték meg február 19-én este a XII. jótékonysági szóvivő bált. Az eseményen a legismertebb szóvivők mellett a sajtó, a gazdasági, a művészeti és a közélet jeles képviselői vettek részt. A rendezvényen mások mellett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője is díjat vehetett át.
A jótékonysági bálon a Magyar Szóvivők Egyesülete évek óta díjjal jutalmazza az általa érdemesnek tartott szóvivőket, műsorvezetőket, riportereket, újságírókat, kommunikációs szakembereket és szervezeteket. A rendezvényen nyújtották át a Szavak Embere díjat, a Hiteles Tájékoztatásért díjat és a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díjat is.
 
A rendvédelmi szervek kommunikációjának legrangosabb elismerését, vagyis a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációs díjat idén Hajdu Márton tűzoltó alezredes, szóvivő vehette át. A bálon a díj átvételét követően az alezredes beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a katasztrófavédelem kommunikációja hiteles, pontos gyors és határozott legyen, vagyis olyan, amilyet az állampolgárok elvárnak egy rendvédelmi szervtől. 

Kapcsolódó képek:
Rangos szóvivői elismerés