Szervezetünk hírei


Amatőröknek egy kör, haladóknak kettő
2017. szeptember 07. 07:39
Amatőröknek egy kör, haladóknak kettő Az időjárás is kedvezett annak a terepkerékpár-versenynek, amelyet szerdán rendezett meg első alkalommal a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A viadalon öt katasztrófavédelmi igazgatóságról huszonhárom versenyző nevezett amatőr, vagy haladó kategóriában.
A megmérettetés helyszíne a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár gyakorlópályája, a Baj és Vértesszőlős közötti katonai lőtér volt. A pálya 5100 méter hosszú, 207 méteres szintkülönbséggel. Az amatőröknek egy, a haladó kategóriában indulóknak két kört kellett megtenniük. A verseny szabályos lebonyolítását pályabírók felügyelték. Sérülés szerencsére nem történt.
 
Amatőr kategóriában az első helyen Békés Roland (Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság), a másodikon Handl Zoltán (Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) ért célba, míg a harmadik Jurás-Pálinkás Gábor (Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság) lett.
 
Haladó kategóriában Geiger Zoltán (Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) végzett az élen, a második helyet Bondor László (Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság), a harmadikat pedig Görbe Zoltán (Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) szerezte meg.
 
 
Fotó: Petőczné Völgyi Mónika tű. törzszászlós, Benke István Roland tű. főhadnagy, Lakos Zoltán tű. százados

Kapcsolódó képek:
Amatőröknek egy kör, haladóknak kettő Amatőröknek egy kör, haladóknak kettő Amatőröknek egy kör, haladóknak kettő
További képek a galériában