Szervezetünk hírei


FUVOSZ-díj a katasztrófavédelem két vezetőjének
2018. január 15. 16:12
FUVOSZ-díj a katasztrófavédelem két vezetőjének A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője és egy főosztályvezetője eddigi tevékenységét is díjazásra érdemesnek találta a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (FUVOSZ), amely a múlt héten tartotta kibővített elnökségi ülését.
A FUVOSZ a közúti közlekedési szolgáltatással – a többi között az autómentés, belföldi és nemzetközi árufuvarozás, közúti járműmentés, valamint szállítmányozás – foglalkozó vállalkozókat, vállalkozásokat, szakmai szervezeteket és érdekképviseleteket tömöríti.
 
A bükfürdői elnökségi ülésen a katasztrófavédelmet dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő és Kozma Sándor tűzoltó ezredes képviselte egy-egy előadással. A tábornok a közúti járműmentés katasztrófavédelmi vonatkozásairól beszélt, a veszélyes szállítmányok főosztály vezetője pedig arról értekezett, milyen szerepe van a katasztrófavédelemnek a veszélyesáru-szállítás biztonságának megteremtésében.
 
A szövetség elnöksége Bérczi Lászlót és Kozma Sándort is elismerésben részesítette. A tábornok a FUVOSZ és a főigazgatóság érdekében hosszú időn keresztül végzett eredményes munkásságáért, az ezredes pedig a veszélyes szállítmányok biztonsága érdekében hosszú időn keresztül végzett eredményes munkássága elismeréseként vehette át a szövetség díját.
 
A fuvarozók szövetsége és a katasztrófavédelem a káresemények megelőzése, a bekövetkezett balesetek következményeinek csökkentése, a gyors és hatékony kárfelszámolás érdekében számos területen hosszú ideje dolgozik együtt. Az átadott díj egyben ennek a – mindkét fél számára eredményekkel járó – közös munkának az elismerését is jelenti.
 
 
 
 

Kapcsolódó képek:
FUVOSZ-díj a katasztrófavédelem két vezetőjének FUVOSZ-díj a katasztrófavédelem két vezetőjének FUVOSZ-díj a katasztrófavédelem két vezetőjének