Szervezetünk hírei


Tánccal, virágokkal és jókívánságokkal köszöntötte a nőket a katasztrófavédelem
2018. március 08. 14:43
Tánccal, virágokkal és jókívánságokkal köszöntötte a nőket a katasztrófavédelem Látványos produkciókkal, virágokkal és meglepetésekkel köszöntötte nő dolgozóit március nyolcadikán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Gazdasági Ellátó Központ és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Csütörtök délelőtt megtartotta közös nőnapi ünnepségét a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Gazdasági Ellátó Központ és a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, az eseményre a szervezetek összes nő dolgozója hivatalos volt. A több száz hölgyet színes virágokkal és apró meglepetésekkel várták az állományt képviselő férfiak, majd Veréb Tamás színművész, illetve a Katasztrófavédelem Központi Zenekara adta elő ünnepi műsorát.
 
Az Operettszínház művésze előadása előtt elmondta, rendhagyó, kifejezetten erre az alkalomra komponált produkcióval készült a jeles napra. „Ha jobban belegondolunk, valójában a dalok nagy része a nőkről, a nőkhöz szól. Igyekeztem most nem szimplán szerelmes témájú nótákkal készülni, hanem egy olyan repertoárt összeállítani, amely üde színfoltot hoz a mai napba” – fogalmazott a mindössze huszonnégy esztendős énekes.
 
Veréb Tamás „Előttem a kép” című saját szerzeményével kezdett, amelyet két Frank Sinatra-dal, egy Korda György-nóta, végezetül pedig egy Justin Timberlake-szám követett. Az eredetileg Frank Sinatra és Korda György nevével fémjelzett nóták zenei aláfestését a Katasztrófavédelem Központi Zenekara játszotta el.
 
A fiatal művész előadását a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának fellépése követte. Felcsendültek Leroy Anderson Blue Tango című költeményének hangjai és Astor Piazzola Libertango című muzsikájának dallamai, amelyek között két szving nótát is előadott a zenekar. Meglepetéseként Nagy Káldi Levente és a Duna Művészegyüttes egykori táncosa, Bulyáki Bernadett adott elő páros táncot, majd a szving nóták alatt Korda Júlia és a főállásban tűzoltóként dolgozó Bulyáki János párosa lépett a parkettre.
 
A hölgyeket Bartók Péter tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese köszöntötte, aki személyes nőnapi emlékeit elevenítette fel, felidézte a nőnap fontosságát és az állomány minden tagjának boldog március nyolcadikát kívánt.
 

Kapcsolódó képek:
Tánccal, virágokkal és jókívánságokkal köszöntötte a nőket a katasztrófavédelem Tánccal, virágokkal és jókívánságokkal köszöntötte a nőket a katasztrófavédelem Tánccal, virágokkal és jókívánságokkal köszöntötte a nőket a katasztrófavédelem
További képek a galériában