Szervezetünk hírei


Nehéz terepen tekertek
2019. szeptember 18. 16:12
Nehéz terepen tekertek Sem az erős szél, sem a homokos, süppedős talaj nem tántorította el azt a huszonhárom versenyzőt, aki nevezett és elindult a III. Országos Terepkerékpár-versenyen szeptember 18-án Komárom-Esztergom megyében.
A megméretés helyszíne idén is a Baj és Vértesszőlős közötti külterület, a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár gyakorlópályája volt. Az 5100 méter hosszú pályán az indulóknak 207 méteres szintkülönbséggel kellett megküzdeniük. Az eseményt Kelkó Balázs tű. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese nyitotta meg, aki ismertette a verseny menetét, egyben jó és biztonságos versenyzést kívánt valamennyi indulónak.
 
Hét megyéből érkeztek a sportot szerető kollégák, akik női és férfi, korcsoportonkénti, amatőr és haladó kategóriára bontva mérték össze képességeiket és kitartásukat. Az amatőröknek egy, a haladó kategóriában indulóknak két kört kellett teljesíteniük. A verseny szabályos lebonyolítását pályabírók felügyelték.
 
A rendezvény végén Janics-Balogh Erika tű. ezredes, humánszolgálat-vezető adta át a dobogósoknak járó érmeket, okleveleket és különdíjakat. Záróbeszédében gratulált a versenyzőknek, valamint afeletti örömének adott hangot, hogy a versenyzők a nehéz pályát sérülések nélkül teljesítették, és mindvégig sportszerűek voltak.
Fotó: Józan Tímea

Kapcsolódó képek:
Nehéz terepen tekertek Nehéz terepen tekertek Nehéz terepen tekertek
További képek a galériában
Letölthető dokumentum(ok):