Álláshirdetések
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a háromhónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.


Álláshirdetés
Közzététel: 2018 július 26. Jelentkezési határidő: 2018.09.01 Szolgálati hely: Országos

a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezet Vízügyi és Vízvédelmi Főosztály ügyintéző I. munkakör betöltésére

Részletek

Álláshirdetés
Közzététel: 2018 július 26. Jelentkezési határidő: 2018.09.01 Szolgálati hely: Országos

a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezet Vízügyi és Vízvédelmi Főosztály ügyintéző I. munkakör betöltésére

Részletek