Álláshirdetések
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a háromhónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.


ÁLLÁSHIRDETÉS
Közzététel: 2018 december 03. Jelentkezési határidő: 2019.01.01 Szolgálati hely: Budapest

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Kommunikációs Szolgálat főelőadó (sajtóügyeletes) munkakör ellátására

Részletek

ÁLLÁSHIRDETÉS
Közzététel: 2018 november 08. Jelentkezési határidő: 2018.12.31 Szolgálati hely: Budapest

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Gazdasági Főigazgató-helyettesi Szervezet, Informatikai Főosztály programozó /fejlesztő feladat ellátására

Részletek