Kéményseprő hírek


 
Országos konferencián a kéményseprő-ügyfélszolgálat munkatársai
2018. február 02. 10:25
Országos konferencián a kéményseprő-ügyfélszolgálat munkatársai Február elsején – az idén első alkalommal – gyűltek össze az ország katasztrófavédelem által ellátott tizenhét megyéjéből és a központi call-centerből a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ kéményseprő-ügyfélszolgálatának munkatársai, hogy közösen értékeljék az elvégzett munkát és áttekintsék az előttük álló feladatokat.
Rövid köszöntőjében Tóth László tűzoltó ezredes, a Gazdasági Ellátó Központ kéményseprőipari igazgatóhelyettese a „szervezet hangjainak” nevezte az ügyfélszolgálati kollégákat, hozzátéve, hogy az elmúlt esztendőben személyes, telefonos és írásos ügyfélszolgálati munkájuk során több mint háromszázezerszer kerültek kapcsolatba állampolgárral. Az ügyfélszolgálati tevékenység mérésére kialakított rendszer szerint a kollégák a hozzájuk bármilyen csatornán befutott megkereséseket megfelelőképpen rendezik.
 
A program következő részében a tevékenységet érintő jogszabályok 2018. évi változásairól, a megyei ügyfélszolgálatok tapasztalatairól, a közérdekű állampolgári bejelentések, panaszok illetékességi és eljárásrendjéről, valamint a kéményseprőipari tevékenységről szóló – http://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ – honlap működésének tapasztalatairól hangzott el egy-egy előadás.  Az ügyfélszolgálati munkában alkalmazott egységes kommunikáció, és az ügyfelek tájékoztatása kapcsán megfogalmazódó elvárások kérdéseiről Dávid Éva a kéményseprő-ügyfélszolgálat csoportvezetője tájékoztatta a kollégákat és a GEK vezetőit.
 
A 2018-as év legfőbb célkitűzése, hogy az ügyfelek kéréseit kompetens ügyintézéssel és pro-aktivitással kezeljék. Felhívta a figyelmet arra, hogy a telefonos ügyfélszolgálati munka összetettsége miatt igen nagy odafigyelést igényel, hiszen a szituációk helyes kezelése rendkívül fontos. Elengedhetetlen, hogy a munkatársak továbbra is felkészülten, megfelelő szakmai tudással és empátiával, ügyfélcentrikusan járjanak el a lakosságot érintő kéményseprési ügyekben.
 
Az előadások után Berecz György tűzoltó ezredes, igazgató zárszavában elismerését fejezte ki az ügyfélszolgálaton helytálló munkatársaknak. Kiemelte, a kéményseprőipari szervezetnél rendkívül fontos az ügyfélszolgálati kollégák kiegyensúlyozottsága, és az, hogy meglévő jó kommunikációs képességeiket folyamatosan továbbfejlesszék. A résztvevők mindhárom területen, a személyes, telefonos és elektronikus ügyfélszolgálati munkában is remekül teljesítettek, és egyetlen év alatt elérték a hazai vállalatok ügyfélkiszolgálásának minőségét, zárta szavait az igazgató.

Kapcsolódó képek:
Országos konferencián a kéményseprő-ügyfélszolgálat munkatársai Országos konferencián a kéményseprő-ügyfélszolgálat munkatársai Országos konferencián a kéményseprő-ügyfélszolgálat munkatársai
További képek a galériában