BM Országos Katasztrófavédelmi
Főigazgatóság
Vissza az alapértelmezett színsémára

Kezdőlap | Linkgyűjtemény | GYIK


Hírek

Nyomtatható változat
Áramfejlesztőket és szivattyúkat kaptak az önkéntes mentőszervezetek
2019. február 19. 16:35

Kárfelszámoláshoz használható eszközökkel gyarapodott egy fővárosi és tizenöt Pest megyei önkéntes mentőszervezet. Az eszközöket a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tartott ünnepségen vehették át a szervezetek képviselői február 19-én. A rendezvény része annak az uniós projektnek, amelynek keretében idén országszerte összesen kétszáz önkéntes mentőcsoport jut új eszközökhöz, modern járművekhez és felszerelésekhez, valamint képzési lehetőségekhez.

Díjátadó ünnepség a Katasztrófavédelem Központi Múzeumában
2019. február 18. 15:45

Kihirdették „Az én tűzoltómúzeumom” elnevezésű rajzpályázat eredményeit. A Katasztrófavédelem Központi Múzeumának pályázatára több száz alkotás érkezett, az ünnepélyes díjátadót február 18-án tartották meg.

Ünnepség a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban
2019. február 15. 14:28

A katasztrófavédelem tisztjelöltjei és a tűzoltószakképzésben végzettek ünnepélyes kibocsátóját tartották február 15-én a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban. A rendezvényen százhatvankilenc leendő tűzoltó és tíz tisztjelölt tett fogadalmat.

A világ legnívósabb kötéltechnikai versenyére készül a HUNOR
2019. február 14. 07:39

A HUNOR kötéltechnikai egysége a Grimpday-re, a világ legnagyobb alpintechnikai versenyére történő felkészülése újabb állomásán, az Óbudai Hajógyári-szigetre vezető K-hídon rendkívül nehéz feladatokat gyakorolt az elmúlt napokban.

„Sikeres volt a szervezet egész évi tevékenysége.”
2019. február 13. 17:57

Így fogalmazott a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság február 13-án megtartott évértékelő, feladatszabó állománygyűlésén. Papp Károly r. altábornagy értékelő beszédében egyebek mellett a belügyminiszter elismerését tolmácsolta a teljes állománynak a 2018-as áldozatos, sokszor sok lemondást követelő, feszes szolgálatellátásért.

Versenyezni hívjuk a diákokat, mert a tudás életet menthet
2019. február 12. 12:47

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal együttműködve a 2018/2019-es tanévben is meghirdeti országos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyét, amelyen az 5-13. évfolyamos diákok mérhetik össze tudásukat.

Tűzmegelőzés a FeHoVa kiállításon is
2019. február 08. 13:49

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság is részt vesz az ország vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nemzetközi rendezvényén, a február 7-10. között megrendezett FeHoVa kiállításon és vásáron.

Sikeres tisztjelölti vizsga a Katasztrófavédelmi Intézetben
2019. február 08. 13:06

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetének tíz műveleti szakirányos hallgatója tett sikeres tisztjelölti vizsgát fél évnyi felkészülést követően február 7-én.

Kapcsolat  |   Honlap térkép  |   Jogi nyilatkozat  |   Adatvédelmi irányelvek  |   Technikai ajánlás  |   Impresszum  |   Letöltési segédlet