Sajtó Kapcsolatok

cím: 1149 Bp. Mogyoródi út 43.
telefon: (06-1) 469-4302
fax: (06-1) 469-4313
szóvivő: Petróczi Tímea tű. őrnagy
elérhetősége: (06-20) 350-9961
e-mail: #

Petróczi Tímea, tű. őrnagy szóvívő

2010 augusztusa óta a BM OKF szóvivőjeként dolgozik, ez idő alatt napi szintű kapcsolatot alakított ki a nyomtatott és az elektronikus sajtó munkatársaival, gyakorlatot szerzett a nyilatkozatadás és a televíziós szereplés terén. Kommunikációs képességeit humán szakon szerzett végzettsége alapozza meg, amelyet éveken keresztül éppen a legnehezebb helyzetben lévő emberekkel foglalkozva gyakorolt.

A szóvivői munkáját megelőzően a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Megelőzési Osztályán töltött hét évet, ahol a megelőzési szakterület mellett a munkavédelmi felügyelői, és a lakosságfelkészítési mentor tevékenységet is ellátta. Előtte négy évet a versenyszférában dolgozott a végzettsége szerinti munkakörökben.

Szakmai pályája:

  • 1999-2003 - Főiskolai végzettségnek megfelelő munkakörök – HR menedzserként különböző szakmai területekre szakemberek kiközvetítése, állásinterjúk készítése.
  • 2003-2010 - a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon megelőzési főelőadó, lakosságfelkészítési mentor

Tanulmányok:

A Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán munkavállalási tanácsadóként végzett, majd a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban katasztrófavédelmi szervező tiszt képzettséget szerzett. Emellett munkavédelmi technikusi végzettséggel is rendelkezik.