BM - Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Szervezetünk hírei
Sikeres vizsgával zárult az ADR-tanfolyam
2013. február 27. 18:20
Sikeres vizsgával zárult az ADR-tanfolyam Február 25-26-án levizsgáztak a veszélyesáru-ügyintézői tanfolyam résztvevői. A huszonnégy hallgató két héten át sajátította el az ADR-rel kapcsolatos ismereteket.
Február huszonötödikén írásban, másnap szóban is számot adtak tudásukról a megyei (fővárosi) és kirendeltségi szinten iparbiztonsági hatósági tevékenységet folytató vezetők és ügyintézők. A vizsgázók január 14-24. között Pécelen, a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban sajátították el a veszélyes áruk közúti fuvarozását szabályozó nemzetközi egyezmény, az ADR előírásait. Az OKJ-s tanfolyam vizsgáján a hallgatók jól hasznosították meglévő gyakorlati tapasztalataikat, amit a kiemelkedően jó vizsgaeredmények is bizonyítottak.
 
A felkészítések sora ezzel azonban még nem ért véget, hiszen február huszonhetedikén megkezdődött Pécelen az a háromnapos központi tanfolyam, amelyen a résztvevő húsz szakember a veszélyes áruk vasúton történő szállításával kapcsolatos ismereteket sajátítja el. 

Kapcsolódó képek:
Sikeres vizsgával zárult az ADR-tanfolyam Sikeres vizsgával zárult az ADR-tanfolyam Sikeres vizsgával zárult az ADR-tanfolyam
További képek a galériában