BM - Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Szervezetünk hírei
Új vezetők Békés megyében
2018. augusztus 01. 14:32
Új vezetők Békés megyében Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatójának javaslatára 2018. augusztus elsejei hatállyal kinevezte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójává Kiss András Zoltán tűzoltó ezredest.
A békéscsabai polgármesteri hivatal dísztermében rendezett beiktatási ünnepségen jelen voltak a megye vezetői, valamint a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya, a társ- és rendvédelmi szervek vezetői, a védelmi igazgatási szervek, a szakmai szövetségek képviselői, és a települési polgármesterek.
 
Mint elhangzott, a most kinevezett igazgató 1988. március elsején kezdte meg hivatásos szolgálatát beosztott tűzoltóként a békéscsabai tűzoltó-parancsnokságon. Az ezredes az elmúlt évek során szolgálatparancsnoki, tűzoltóparancsnoki, majd kirendeltségvezetői beosztást töltött be, majd 2015. szeptember 21-től a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyetteseként tevékenykedett.
 
Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, főigazgató az ünnepségen eredményes munkát kívánt az új megyei vezetőnek.
 
Az ünnepélyes állománygyűlésen a főigazgató további kinevezési okmányokat is átadott: Haskó György tűzoltó alezredest, megyei polgári védelmi főfelügyelőt igazgatóhelyettesi, míg Börcsök Istvánné tűzoltó alezredest, költségvetési osztályvezetőt a gazdasági igazgatóhelyettesi feladatok ellátásával bízta meg.
 
 
Fotó: Gombos Erik tű. hadnagy - Békés MKI

Kapcsolódó képek:
Új vezetők Békés megyében Új vezetők Békés megyében Új vezetők Békés megyében
További képek a galériában