Februárban is tűzvédelmi teszt

2022. február 01. 09:50

Elkészült az Országos Tűzmegelőzési Bizottság huszadik online tűzvédelmi tesztje. Az év második kvízében szereplő kérdések elsősorban a lakástüzek megelőzésére, a fűtési időszak kockázataira hívják fel a figyelmet.

Teljesen nyilvánvaló, hogy csakis olyan esetekben kezdhetünk tüzet oltani, vagy a veszélyben lévő tárgyainkat menteni, ha ezzel nem kockáztatjuk testi épségünket. Ha valaki nem biztos abban, hogy a tüzet biztonságosan el tudja oltani, inkább hagyja el a lakást. Egyebek mellett ezekre a helyzetekre is felkészíti az olvasót az Országos Tűzmegelőzési Bizottság legújabb interaktív tesztje, amely arra vonatkozóan is hasznos tanácsokat ad, miként segíthetjük az adott esethez kiérkező tűzoltók munkáját. 

A tesztbe foglalt tudásanyag olyan ismereteket közöl, amelyeket időnként kifejezetten hasznos felfrissíteni, vagy gyerekeinknek továbbadni. 

A huszadik tűzvédelmi teszt már elérhető!

Töltse ki korábbi tesztjeinket is!

Segítheti is munkánkat, a visszajelzések alapján megtudjuk, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni az ismereteket.