AKTUÁLIS HÍREINK

Tűzmegelőzésben a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság lett a legjobb 2022. május 25.

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ péceli objektumában május 25-én tartották meg a VII. Országos Tűzmegelőzési Vetélkedőt. A csapatversenyt a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata nyerte, egy évig ők őrzik a vándorserleget.

Elismerések, születésnapi köszöntések 2022. május 25.

Hősies helytállásukért főigazgatói elismerést, illetve kerek születésnapjuk alkalmából belügyminiszteri, valamint főigazgatói ajándéktárgyat vehettek át az arra érdemesek május 25-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Munkában az alkotói pályázat zsűrije 2022. május 24.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság szakmai zsűrije május 24-én elbírálta az idei alkotói pályázat országos döntőjéig továbbjutott pályamunkákat. A legváltozatosabb kategóriában készült alkotások mindegyike a tűzoltói hivatást mutatta be.

Díszoklevél a tűzmegelőzésért 2022. május 23.

A Vöröskereszt és Vörös Félhold világnapja alkalmából a Magyar Vöröskereszt díszoklevélben fejezte ki köszönetét a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottságának. A kiváló együttműködésért járó elismerést Fülep Zoltán tűzoltó ezredes, megbízott országos tűzoltósági főfelügyelő, az OTB ügyvezető elnöke vehette át.

Hét megye 252 településen lesz szúnyoggyérítés a héten 2022. május 23.

A héten 4 Bács-Kiskun, 65 Borsod-Abaúj-Zemplén, 3 Hajdú-Bihar, 6 Heves, 42 Jász-Nagykun-Szolnok, 4 Pest és 128 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen lesz szúnyoggyérítés.

ESEMÉNYTÉRKÉP

Betöltés alatt...
VÉSZ EseménytérképBorsod-Abaúj-ZemplénSzabolcs-Szatmár-BeregHajdú-BiharBékésCsongrád-CsanádBács-KiskunBaranyaSomogyZalaVasGyőr-Moson-SopronKomárom-EsztergomTolnaVeszprémFejérBudapestPestJász-Nagykun-SzolnokHevesNógrádMagyarország
Aktuális események

VÉSZ Eseménytérkép - Aktív esemény indikátor Aktuális esemény jelölése a térképen

VIHARJELZÉS

Balaton

Nincs viharjelzés

Balaton illusztráció

Fertő-tó

Nincs viharjelzés

Fertő-tó illusztráció

Velencei-tó

Nincs viharjelzés

Velencei-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció