AKTUÁLIS HÍREINK

Idős férfi halt meg Bátaszéken 2024. május 21.

Kedden hajnalban kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház egyik húsz négyzetméteres szobája Bátaszéken, az Őz utcában. Tizenhét tűzoltó öt technikai eszközzel fékezte meg a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, eközben a lakás egy másik helyiségében egy idős embert találtak, akinek az életén már nem lehetett segíteni. Az egész lakás füsttel telítődött, feltehetően füstmérgezés okozta az idős ember halálát.

Eltűnt emberek után kutatnak a Dunán 2024. május 19.

A Pest vármegyei fő- és műveletirányító ügyeletre szombaton 23.19 órakor a mentőszolgálattól érkezett a bejelentés, hogy Verőce térségében egy kishajó balesetet szenvedett, valószínűleg egy másik járművel ütközött. A járműben többen utaztak, köztük egy férfi, aki a partra jutott, a sérültet az út mellett találták meg. A tőle kapott információk alapján kezdődött meg a túlélők keresése.

Áldozatot követelt egy dombóvári lakástűz 2024. május 18.

Szombat reggel érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Dombóváron kigyulladt egy lakás.

Nemzetközi tanfolyam külföldi trénerekkel 2024. május 17.

Harmadik ENSZ INSARAG Irányelv szerinti újraminősítésére készül a HUNOR mentőszervezet, amelynek keretében külföldi szakértők bevonásával INSARAG Koordinációs és Irányítási Rendszer (ICMS) tanfolyamot tartottak a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Idén is megnyílnak a szertárkapuk 2024. május 17.

Sokak számára ismerős rendezvény a Nyitott szertárkapuk programsorozat. A gyermeknaphoz kapcsolódó eseményt rendszerint országszerte nagy várakozás előzi meg. Idén május 26-án, azaz a hónap utolsó vasárnapján várják a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok azokat a családokat, amelyek szívesen barangolnának a tűzoltólaktanyák szertárkapuin belül.

ESEMÉNYTÉRKÉP

Betöltés alatt...
VÉSZ EseménytérképBorsod-Abaúj-ZemplénSzabolcs-Szatmár-BeregHajdú-BiharBékésCsongrád-CsanádBács-KiskunBaranyaSomogyZalaVasGyőr-Moson-SopronKomárom-EsztergomTolnaVeszprémFejérBudapestPestJász-Nagykun-SzolnokHevesNógrádMagyarország
Aktuális események

VÉSZ Eseménytérkép - Aktív esemény indikátor Aktuális esemény jelölése a térképen

VIHARJELZÉS

Balaton

MÁSODFOK

Balaton illusztráció

Velencei-tó

ELSŐFOK

Velencei-tó illusztráció

Fertő-tó

Nincs viharjelzés

Fertő-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció