Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 10589
Esemény időpontja: 2018 augusztus 08 19:27 - szerda
Esemény: Tűzeset (közösségi épület)
Esemény leírása:

Több mint száz embert kikísértek az épületből.
Ki kellett üríteni egy vendéglátóhelyet és a fölötte lévő szállodát Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában, mert beizzott a konyhai elszívó. A füst miatt a vendéglátóhelyről tíz, a hotelből pedig száz embert kísértek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók. A rajok megbontották és lehűtik az elszívó csővezetékét, valamint átvizsgálják az épületet.

Helyszín: Budapest Kazinczy utca
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2018 augusztus 08 21:44 - szerda
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményMár nincs izzás a fővárosi vendéglátóhely épületében
Esemény leírásaVisszatérhettek a vendégek a felső szinteken lévő szállodába.
Visszatérhettek szobájukba Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában annak a szállodának a vendégei, amelyet kora este ki kellett üríteni, mert beizzott egy ott működő vendéglátóhely konyhájának elszívója. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a konyhában és a padlástérben, a berendezés kivezetésénél is megszüntették az izzást. A tetőt meg kell bontani, ezért egy létraszer is a helyszínre érkezett. A rajok a füst miatt a vendéglátóhelyről tíz, a fölötte lévő hotelből pedig száz embert kísértek ki, és átszellőztették az épületet.

No.:1
Időpont2018 augusztus 08 20:13 - szerda
KategóriaTűzeset (közösségi épület)
EseményElszívó izzott egy fővárosi vendéglátóhely konyhájában
Esemény leírásaTöbb mint száz embert kikísértek az épületből.
Már nincs tűz Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában, abban az épületben, amelyben kora este beizzott egy ott működő vendéglátóhely konyhájának elszívója. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a padlástérben, a berendezés kivezetésénél is megszüntettek egy izzást. A tetőt meg kell bontani, ezért egy létraszer is a helyszínre érkezett. A rajok a füst miatt a vendéglátóhelyről tíz, a hotelből pedig száz embert kísértek ki.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!