Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 17836
Esemény időpontja: 2019 április 17 18:50 - szerda
Esemény: Tűzeset (lakóépület)
Esemény leírása:

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.
Egy többemeletes társasház tetőszerkezete ég Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában. A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

Helyszín: Budapest Baross utca
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 április 17 19:46 - szerda
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményEloltották a lángokat a VIII. kerületben
Esemény leírásaSenki nem sérült meg.
Egy négyemeletes társasház tetőszerkezete égett Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Az épületet a lakók elhagyták, az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

No.:1
Időpont2019 április 17 19:34 - szerda
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményKörülhatárolták a tüzet a VIII. kerületben
Esemény leírásaSenki nem sérült meg.
Egy négyemeletes társasház tetőszerkezete ég Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában. A tűzesethez a fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud. Az épületet a lakók elhagyták, az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!