Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 17929
Esemény időpontja: 2019 április 21 07:17 - vasárnap
Esemény: Tűzeset (lakóépület)
Esemény leírása:

A tűz a tetőszerkezetet is elérte.
Kigyulladt egy kétszáz négyzetméteres családi ház terasza Szentesen, a Balogh János utcában. A lángok az épület tetőszerkezetébe is belekaptak. A helyszínre kiérkezett szentesi és csongrádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral, két oldalról kezdték oltani a lángokat. Az egységek a közműszolgáltatók szakembereit kérték a helyszínre a tűzben hőt kapott villanyóra és gázóra miatt.

Helyszín: Szentes Balogh János utca
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 április 21 08:07 - vasárnap
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményEloltották a tűzoltók a szentesi családi ház tüzét
Esemény leírásaAz egységek már az utómunkálatoknál tartanak.
Eloltották a tűzoltók a szentesi Balogh János utcában kigyulladt családi ház lángjait. Korábban kigyulladt a kétszáz négyzetméteres lakóépület terasza, a lángok a ház tetőszerkezetébe is belekaptak. A szentesi és csongrádi hivatásos tűzoltók előbb két, majd négy vízsugárral oltották a tüzet, további egy vízsugarat pedig a padlástérben használtak. A tűzben hőt kapott villanyóra és gázóra miatt a közműszolgáltatók szakemberei is a helyszínre érkeztek, az áramszolgáltatásról leválasztották az épületet. A tűzoltók átvizsgálták a padlásteret, ahol néhány szarufa beégett, illetve beizzott. A tűz keletkezése idején senki nem tartózkodott a házban. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

No.:1
Időpont2019 április 21 07:52 - vasárnap
KategóriaTűzeset (lakóépület)
EseményKörülhatárolták a tűzoltók a szentesi családi ház lángjait
Esemény leírásaSenki nem tartózkodott az épületben.
Körülhatárolták a tűzoltók a szentesi Balogh János utcában kigyulladt családi ház lángjait. Mint arról korábban hírt adtunk, kigyulladt a kétszáz négyzetméteres lakóépület terasza, és a lángok a ház tetőszerkezetébe is belekaptak. A szentesi és csongrádi hivatásos tűzoltók előbb két, majd négy vízsugárral oltották a tüzet, további egy vízsugarat pedig a padlástérben használtak. A tűzben hőt kapott villanyóra és gázóra miatt a közműszolgáltatók szakemberei is a helyszínre érkeztek. A tűzoltók átvizsgálták a padlásteret, ahol néhány szarufa beégett, illetve beizzott. A tűz keletkezése idején senki nem tartózkodott a házban.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!