Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 9946
Esemény időpontja: 2018 július 12 17:39 - csütörtök
Esemény: Tűzeset (tűzeset szabad területen)
Esemény leírása:

Mintegy négyszáz négyzetméteren ég a szemét.
Tűz keletkezett egy hulladékkezelő telepen Győrben, a Külső Fehérvári út közelében. Mintegy négyszáz négyzetméteren kapott lángra a szemét, és a tűz további több ezer köbméter hulladékot veszélyeztet. Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, Győrből, Pannonhalmáról, Lébényből, Mosonmagyaróvárról, Csornáról és Pápáról riasztottak hivatásos egységeket. A rajok oltani kezdték a lángokat. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A helyszínre tart a katasztrófavédelmi mobil labor is.

Helyszín: Győr Külső Fehérvári út
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2018 július 13 00:17 - péntek
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményEloltották a tüzet a győri hulladéktelepen
Esemény leírásaA mintegy ötezer köbméteres szemétrakat egyharmada égett.
Eloltották a győri hulladékkezelő telepen késő délután keletkezett tüzet. A Külső Fehérvári út közelében lévő létesítményben mintegy négyszáz négyzetméteren kapott lángra a kommunális szemét, a körülbelül ötezer köbméteres hulladékkupac egyharmada égett. A győri, a pannonhalmi, a lébényi, a mosonmagyaróvári, a csornai, a tatabányai és a pápai hivatásos, valamint a győrszemerei önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Az oltást rakodógépek is segítették. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak. A katasztrófavédelmi mobil labort szintén a helyszínre riasztották, de a mérései nem mutattak ki mérgező anyagot a levegőben.

No.:1
Időpont2018 július 12 20:18 - csütörtök
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményMég oltják a tüzet a győri hulladéktelepen
Esemény leírásaA mintegy ötezer köbméteres szemétkupac egyharmada ég.
Megakadályozták a tűzoltók annak a tűznek a továbbterjedését, amely egy hulladékkezelő telepen keletkezett Győrben, a Külső Fehérvári út közelében. Mintegy négyszáz négyzetméteren kapott lángra a kommunális szemét, a körülbelül ötezer köbméteres hulladékkupac egyharmada ég. A győri, a pannonhalmi, a lébényi, a mosonmagyaróvári, a csornai és a pápai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett folyamatosan oltják a lángokat. A munkálatokat két rakodógép is segíti. A helyszínen van a katasztrófavédelmi mobil labor is, mérései eddig nem mutattak ki mérgező anyagot a levegőben.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!