Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Szakmai egyeztetések a magyarországi mobilszolgáltatókkal
2010. szeptember 20.
A hivatásos katasztrófavédelmi szervek kiemelten fontos lakosságvédelmi feladatnak tekintik a lakosság veszélyekkel kapcsolatos riasztását és tájékoztatását, mely egyaránt végrehajtandó a mindennapokban és a különböző ipari, természeti vagy egyéb veszélyhelyzetek időszakában is.
Ennek kapcsán 2010. szeptember 21-én 13.30-tól a magyarországi mobilszolgáltatók képviselőivel Dr. Bakondi György tű. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) főigazgatója megbeszélést tart.
 
Az elmúlt évtizedben kialakult veszélyhelyzetek gyakorlati tapasztalatai rávilágítottak a használatban lévő kommunikációs és tájékoztató rendszerek és eszközök fejlesztésre szoruló területeire. E területek javítása során figyelembe kell venni a mára már általánosságban elterjedt személyi info-kommunikációs eszközök nyújtotta lehetőségeket.
 
A megbeszélés a BM OKF (1149 Budapest, Mogyoródi út 43.) V. emeleti tanács termében zajlik majd, melyet követően 14.30-kor a Főigazgató közös sajtótájékoztatót tart a megbeszélés eredményeiről.
 
A fenti eseményre Szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 
Budapest, 2010. szeptember 20.
 
Töttős Györgyi pv. főhadnagy
szóvivő

Vissza