Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
MEGHÍVÓ A palackos pébégáz-forgalmazás ellenőrzéséről szóló sajtónyilvános értekezletre
2011. július 20.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) 2011. július 21-én 14.00 órai kezdettel a főigazgatóság székhelyének (1149 Budapest, Mogyoródi út 43.) V. emeleti tanácstermében sajtónyilvános értekezlet keretén belül számol be a palackos pébégáz-kereskedelemben kialakult, és potenciális veszélyt okozó tevékenységek felszámolása érdekében lezajlott országos ellenőrzéssorozat eredményeiről és tapasztalatairól.
A BM OKF területi szervei a társhatóságokkal (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Magyar Bányászati és Földtani Hivatal, a Rendőrség, Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok) együttműködve 2011. március 7. - május 31. közötti időszakban több mint három és félezer telephelyet ellenőriztek.
 
A hatósági ellenőrzéssorozat eredményeiről, szakmai tapasztalatairól Dr. Bakondi György tű. altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgató tart előadást az ellenőrzésben részt vevő társhatóságok, a Magyar PB Gázipari Egyesület és a gázforgalmazással foglalkozó cégek képviselői részére, majd a résztvevők értékelik, megvitatják tapasztalataikat, szakmai javaslataikat a témában.
 
A rendezvényen jelen lesz Dr. Hatala József r. altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, Arnold Mihály, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal elnökhelyettese, továbbá a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal, a MOL Nyrt., a Primagáz Hungária Zrt., a Flaga Gáz Kft., a TOTAL HUNGARIA Kft. és a Közép-Európai Gázterminál Nyrt. képviselője.
 
 
 
A sajtónyilvános eseményre szerkesztőségük munkatársát ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.


Vissza