Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2012. május 23.
A közlekedés biztonságának javítása érdekében a katasztrófavédelem, a rendőrség, a vámhatóság és a közlekedési hatóság közös ellenőrzési akciót tart Budapest és további öt megye közútjain. Az akció eredményeiről és tapasztalatairól sajtótájékoztatón számolnak be az ellenőrzésben résztvevő szervezetek szakterületi vezetői.
A sajtótájékoztató időpontja:        2012. május 24. 14:30
 
A sajtótájékoztató helyszíne:         1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
 
A sajtótájékoztatón Kossa György tű. dandártábornok, a BM OKF országos iparbiztonsági főfelügyelője, Óberling József r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság főosztályvezetője, Szabó Károly pü. dandártábornok, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatalának szakfőigazgatója és dr. Pongrácz Tamás, aNemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese ad tájékoztatást a szervezetek által feltárt szabálytalanságokról, a hatósági intézkedésekről.
 
A háromnapos ellenőrzési akció kedd reggeltől csütörtök estig tart. Az abban résztvevő hatóságok a főváros, Pest, Csongrád, Zala, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Vas megye útjain vizsgálják a gépjárműveket.
 
 
A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy az elhangzottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
Letölthető dokumentum(ok):

Vissza