Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ
2013. február 18.
Az új típusú tűzoltóképzés első kibocsátó ünnepségére kerül sor a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban, ezt követően a végzett hallgatók szolgálatba állnak a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltó-parancsnokságain.
A rendezvény időpontja:   2013. február 19. (kedd) 14.00
 
A rendezvény helyszíne:    1033 Budapest, Laktanya utca 33.
 
Az ünnepségen beszédet mond Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, főigazgató és köszönti a végzett tűzoltókat. A rendezvény után Bittmann Tibor tűzoltó ezredes, a humánszolgálat vezetője és Dr. Papp Antal tűzoltó ezredes, az oktatási központ igazgatója tart tájékoztatót a sajtó számára, amelyen bemutatják és értékelik a tűzoltóképzés tapasztalatait. A sajtótájékoztató keretében a végzős hallgatóknak is kérdéseket lehet feltenni.
 
A most kibocsátott hallgatók képzésük első szakaszát a körmendi, a miskolci és a szegedi rendészeti szakközépiskolában kezdték meg, majd a sikeres modulzáró vizsgát követően valamennyien a Katasztrófavédelmi Oktatási Központban teljesítették a kurzus további elemeit. A közel kétszáz végzett tűzoltó az őket beiskolázó megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatásos tűzoltó-parancsnokságán áll szolgálatba.
 
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.
 

Vissza