Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ - A belügyminiszter értékeli a katasztrófavédelem tevékenységét
2013. március 18.
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állománygyűlésén értékeli a katasztrófavédelem 2012. évi tevékenységét, valamint meghatározza az idei év fő feladatait. Először nyílik lehetőség arra, hogy egy rendvédelmi szerv évértékelését a sajtó teljes egészében megtekinthesse. A rendezvényt tűzoltójárművek átadása és az új bevetési védőruházat bemutatása követi.
A rendezvény időpontja:   2013. március 19. (kedd) 14:00
 
A rendezvény helyszíne:    1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
                                             BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
 
Az állománygyűlésen részt vesznek a rendvédelmi és fegyveres szervek országos parancsnokai, valamint a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke.
 
A belügyminiszter az értékelést követően adja át az érintett szervezeti egységek számára a magyar fejlesztésű, a hazai igényeknek megfelelően kialakított gépjárműveket: katasztrófavédelmi mobil labor (KML), katasztrófavédelmi mobil labor-veszélyes szállítmány ellenőrzését végző gépjárműveket (KML-ADR), valamint AQUADUX-X 2000 és HEROS ICTUS 1000 gépjárműfecskendőket.
A járművek átadása mellett lehetőség nyílik a szintén magyar fejlesztésű, új R13 tűzoltó bevetési védőruházat megtekintésére is.
 
A fenti eseményekre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom,
egyben kérem, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Vissza