Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
Kísérjék figyelemmel a hatóságok közleményeit
2013. március 22.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint továbbra is erős szélre lehet számítani az ország több megyéjében. Fejér, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyes kistérségeiben 70 km/h erősségű széllökésekre is lehet számítani. Az éjszakai órákban várhatóan csökken a széllökések ereje.
A mai nap folyamán is hasonló időjárási körülmények voltak az ország jelentős részén, amely következtében fák dőltek az utakra és villanyvezetékekre, illetve tetőket rongált meg a szél.
 
A balesetek és a károk elkerülése érdekében erős szélben fokozott figyelemmel tartózkodjanak a szabadban. Az utakra dőlt fák miatt átmeneti torlódások is kialakulhatnak.
 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a készenléti szolgálatok által üzemeltetett segélyhívó számok a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Amennyiben bajba kerülnek, vagy tudomásuk van arról, hogy valakinek tűzoltói segítségre van szüksége, hívják a katasztrófavédelmet a 105-ös segélyhívó számon.
 
Tájékozódjanak az aktuális és a várható időjárásról, valamint kövessék figyelemmel a hatóságok tájékoztatóit. Amennyiben a hatóságok azt kérik, ne induljanak útnak! Az azonnali információhoz jutás érdekében figyeljék a közszolgálati médiumok közleményeit!
 

Vissza