Sajtó meghívók, közlemények - Részletek


 
SAJTÓMEGHÍVÓ - Új laktanyába költözik a monori hivatásos tűzoltó-parancsnokság és a katasztrófavédelmi kirendeltség
2013. november 06.
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság beruházási pályázatainak keretében Monor Város Önkormányzata 2009-ben támogatást nyert el egy új tűzoltó laktanya építésére. A tavaly tavasszal indult építkezés idén októberben befejeződött. A csaknem 490 millió forintos költségvetésű beruházás során megépült háromszintes komplexum a monori hivatásos tűzoltó-parancsnokságnak és a katasztrófavédelmi kirendeltségnek ad új otthont.
Időpont:                                2013. november 7. (csütörtök) 14:00
 
Helyszín:                                2200 Monor, Péteri út 25.
 
A laktanyaátadó ünnepségen részt vesz Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM OKF főigazgatója, Branyiczky Márk tű. ezredes, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Pogácsás Tibor, Monor Város polgármestere.
 
A háromszintes objektum, az új tűzoltó-parancsnokság továbbra is tizenhat település mentő- és tűzvédelmét látja el, a körülmények azonban jelentősen változnak. Mostantól nem az egykori termelőszövetkezet gazdasági épületéből kialakított objektum, hanem egy korszerű 1367 négyzetméteres, 53 helyiséget magába foglaló létesítmény biztosítja a megfelelő munkakörülményeket.
 
 
 

Vissza