BM Országos Katasztrófavédelmi
Főigazgatóság
Vissza az alapértelmezett színsémára

Kezdőlap | Linkgyűjtemény | GYIK


Hírek

Nyomtatható változat
Pszichológusokkal segít a katasztrófavédelem
2017. január 21. 13:45

A katasztrófavédelem krízisintervenciós csoportjának négy tagja kora délután útnak indul Olaszországba. A pszichológusok a péntek esti buszbaleset túlélőinek és a diákok hozzátartozóinak nyújtanak majd segítséget a tragédia feldolgozásában.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem is ott van az EDUCATIO 2017 kiállításon
2017. január 20. 14:39

Január 19-21. között ezúttal új helyszínen, a budapesti Hungexpón rendezik meg a 17. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelynek mintegy kétszáz kiállítója több tízezer látogatót vár. A kiállításon félszáznál is több felsőoktatási intézmény képviselteti magát, így az oktatók első kézből adhatják át a képzési lehetőségekkel, az intézményi szokásokkal, a kollégiumi elhelyezéssel és a tanulmányok befejezését követő jövőképpel kapcsolatos legfontosabb információkat a leendő hallgatóknak.

Elismerések a téli helytállásért
2017. január 20. 12:37

Huszonhatan, köztük nyolc tűzoltó vett át elismerést az elmúlt két hét rendkívüli téli időjárása során tanúsított helytállásáért január 20-án a Belügyminisztériumban. A kiemelkedően teljesítő kollégákat a tárca miniszterhelyettese példaként állította a többiek elé.

Idén is felcsatolták síléceiket a tűzoltók
2017. január 20. 11:59

Csodás idő, fantasztikus hangulat: ezek a szavak jellemezték a 2017. évi Téli Sportnapokat és a Tűzoltó Síversenyt, amelyet a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület január 19-én az ország legmagasabb pontján, Kékestetőn rendezett meg.

Újabb biztonsági tanácsadókat képez tovább a katasztrófavédelem
2017. január 20. 10:48

2017-ben tovább folytatódik a katasztrófavédelem Norvég Alap finanszírozásával megvalósított átfogó továbbképzési projektje, amelynek fő célkitűzése, hogy még gördülékenyebbé és hatékonyabbá tegye az egyes szervezeti egységek munkáját.

Elsőtisztek vették át kinevezésüket
2017. január 19. 17:23

Az idén első alkalommal adott át elsőtiszti kinevezéseket, hősies helytállásért odaítélt elismeréseket, illetve kerek születésnapra adományozott ajándékokat az országos katasztrófavédelmi főigazgató.

Elektronikus VIZEK-en…
2017. január 18. 14:18

Szakmai napon tárgyalták meg a 2018 december végéig tartó „Mezőgazdasági vízhasználat információs és ellenőrzési keretrendszer” elnevezésű projekt részleteit a konzorcium képviselői a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. A január 18-án megtartott rendezvényen – rövid nevén – VIZEK-projekt általános bemutatása mellett azokról a feladatokról esett szó, amelyek a főigazgatóság érintett munkatársai előtt állnak az elkövetkező két évben.

Fontos témák a humánszolgálat-vezetői értekezleten
2017. január 16. 17:46

A rendvédelmi életpályamodell harmadik pillérének év eleji bevezetése állt a fókuszában annak a január 16-i tanácskozásnak, amelyen a belügyi és rendvédelmi területen működő szervezetek humánszolgálatának vezető szakemberei vettek részt. Ezen kívül még számos további, jelentős téma is terítékre került.

Kapcsolat  |   Honlap térkép  |   Jogi nyilatkozat  |   Adatvédelmi irányelvek  |   Technikai ajánlás  |   Impresszum  |   Letöltési segédlet