BM Országos Katasztrófavédelmi
Főigazgatóság
Vissza az alapértelmezett színsémára

Kezdőlap | Linkgyűjtemény | GYIK


Hírek

Nyomtatható változat
Új tűzoltójárműveket kapott a katasztrófavédelem
2017. április 28. 12:34

A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Pogácsás Tibor április 28-án délelőtt tizenöt új tűzoltójárművet adott át a katasztrófavédelemnek. Az új eszközök összértéke megközelíti a kétmilliárd forintot.

Lezárult a Norvég Alapból finanszírozott projekt
2017. április 28. 12:33

A 2013-ban indult, több mint egymillió eurós költségvetésű, „A katasztrófavédelmi intézményrendszer helyi szintű kapacitásfejlesztése” című projekt a 2017. április 28-án megrendezett értékelő konferenciával zárult.

Máltán üléseztek az Európai Unió katasztrófavédelmi főigazgatói
2017. április 28. 10:15

Immár 38. alkalommal ültek közös asztalhoz az Európai Unió országai katasztrófavédelmi szervezeteinek vezetői Máltán. Az április 26-án és 27-én megtartott tanácskozáson Magyarországot dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója képviselte.

Tehetséggondozás a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen
2017. április 27. 14:36

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia had- és rendészettudományi szekciója április 25-27. között a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen tartotta meg harmincharmadik ilyen rendezvényét.

Ismét a komáromi erődben futottak
2017. április 27. 14:27

Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által közösen megszervezett Országos Terepfutó Bajnokságnak április 27-én ismét a komáromi Monostori Erőd adott otthont.

Két nap alatt több mint ezerhétszáz vasúti járművet ellenőriztek
2017. április 27. 10:18

Az országos ellenőrzési akciót április 25-26. között tartotta meg a katasztrófavédelem, annak célja az volt, hogy a veszélyes áruk hazánkban zajló szállítása minél biztonságosabban történjen.

Harmincnégy kéményseprőszakmunkás-jelölt az iskolapadban
2017. április 26. 12:19

A katasztrófavédelem újabb nyolcszáz órás OKJ-s kéményseprő-szakmunkás tanfolyamot indított április 24-én. A képzésen azok a civilek, illetve korábban más szakmában dolgozók vesznek részt, akik már hónapokkal ezelőtt úgy döntöttek, hogy kitanulják a kéményseprés fortélyait.

Országos ellenőrzési konferencia Balatonföldváron
2017. április 26. 09:58

Ötödik alkalommal szervezték meg április 24-25. között a katasztrófavédelem ellenőrzési szakterületének országos konferenciáját Balatonföldváron. Az ellenőrök a kétnapos program során egyeztették az aktuális ellenőrzési feladatokat, feldolgozták a katasztrófavédelem szakmai tevékenységét érintő főbb változásokat, illetve megosztották egymással ellenőrzési tapasztalataikat.

Kapcsolat  |   Honlap térkép  |   Jogi nyilatkozat  |   Adatvédelmi irányelvek  |   Technikai ajánlás  |   Impresszum  |   Letöltési segédlet