Tizenharmadik Belügyi Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupa

2022. május 27. 16:14

Országosan húsz csapat nevezett a tizenharmadik Belügyi Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar Kupára, amelyet május 27-én tartottak meg a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület népszigeti víztelepén, az újpesti Duna-öbölben.

Lelkesek, erősek és elszántak voltak azok a versenyzők, akik hajóra szálltak, hogy ismét meghódítsák a Dunát különleges járműveiken. A katasztrófavédelem mellett a társszervek is indítottak hajókat a versenyen.

A megméretésen előfutamokat rendeztek, majd az azokon elért eredmények alapján indulhattak a döntőkön, míg végül kialakult a végső sorrend.

Az eredményhirdetésen dr. Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Markos Zoltán tűzoltó ezredes, az FKI gazdasági igazgatóhelyettese adta át az első három helyezésért járó kupát, a dobogósoknak az érmeket, illetve valamennyi résztvevő csapatnak egy-egy oklevelet.

Dr. Varga Ferenc köszöntötte a versenyzőket. Valamennyi indulónak gratulált, örömét fejezte ki, hogy több mint háromszázhatvanan vettek részt a megméretésen, és további eredményes sportolást kívánt a résztvevő csapattagoknak.

Helyezések:

Női kategória

1.         BRSE

2.         TEK Amazon Dragons

3.         Morgana

Nyílt kategória

1.         Baja HTP csapata

2.         TEK

3.         Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság