Álláshirdetések

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a három hónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.


Aktuális álláshirdetések:

BM OKF Kommunikációs Szolgálat kiemelt szakügyintéző munkakör
Közzététel: 2024-01-15 Jelentkezési határidő: 2024-03-31 Szolgálati hely: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) központi épülete, 1149 Budapest, Mogyoródi út 43.
ÁLLÁSHIRDETÉS - BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Kommunikációs Szolgálat kiemelt szakügyintéző munkakör betöltésére Részletek...