Álláshirdetések

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) személyi állományába nem pályázat keretében jelentkezők önéletrajzát a BM OKF három hónapig őrzi meg akkor, ha az önéletrajz benyújtója - annak beküldésekor - ehhez írásban kifejezetten hozzájárul.

Amennyiben az önéletrajz vagy annak kísérőlevele nem tartalmazza az adatok kezeléséhez való írásbeli hozzájárulást, a BM OKF kizárólag azt vizsgálja meg, hogy az önéletrajznak megfelelő, betöltetlen álláshellyel rendelkezik-e vagy sem. Ha ilyen üres álláshely nem áll rendelkezésre, a postán érkezett vagy személyesen benyújtott iratot visszaküldi a jelentkezőnek, a részére elektronikus úton benyújtott önéletrajzot pedig törli.

A jelentkező hozzájárulásával tárolt önéletrajzok esetén a három hónapos adattárolási határidő lejártát követően a pályázati anyagokat a BM OKF megsemmisíti, vagy ha arra a jelentkező külön igényt tart, részére visszaküldi.


Aktuális álláshirdetések:

Kiemelt főelőadó
Közzététel: 2023-01-13 Jelentkezési határidő: 2023-02-28 Szolgálati hely:
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezet, Veszélyes Üzemek Főosztály KIEMELT FŐELŐADÓ munkakör ellátására Részletek...
Kiemelt főelőadó
Közzététel: 2023-01-18 Jelentkezési határidő: 2023-02-15 Szolgálati hely:
BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezet, Tűzmegelőzési Főosztály KIEMELT FŐELŐADÓ munkakör ellátására Részletek...