Elismerés Víz Világnapja alkalmából

2023. március 22. 13:26

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter huzamos időn keresztül végzett magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkája elismeréséül a 2023. évi Víz Világnapja alkalmából Kvassay Jenő Emlékérmet adományozott Maincz Tamásnak, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetője, hatósági szolgálatvezető-helyettesének. Az elismerést a Belügyminisztériumban rendezett ünnepségen dr. Felkai László közigazgatási államtitkár adta át.

Maincz Tamás a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság osztályvezetője, hatósági szolgálatvezető-helyettese több mint harmincöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik vízgazdálkodási és vízminőség-védelmi hatósági szakterületen. Pályafutása során szakterületén széleskörű szakmai ismeretekre és gyakorlatra tett szert. Vezetői beosztásában következetes, jól átlátható szakmai megoldásokat keres. Feladatait kiemelkedő színvonalon, a részletekre kiterjedően végzi, továbbá kiváló csapatépítő képességgel rendelkezik. 

Kiemelkedő szerepe van a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyek vízjogi engedélyezésében, a rendkívüli vízvédelmi események és a kárelhárítások irányításában. Az ügyfelekkel, társhatóságokkal és a szakmai szervezetekkel kiváló kapcsolatot ápol, biztosítva a vízügyi hatósági szakterületi együttműködés eredményességét.

Fotó: Szabó Gabriella