AKTUÁLIS HÍREINK

Már lehet jelentkezni a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatra 2023. február 02.

Huszonharmadik alkalommal hirdeti meg a Dr. Balogh Imre Emlékpályázatot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A pályamunkákat 2023. május tizedikéig lehet benyújtani.

Rendvédelmi Pályaorientációs Nap 2023. február 01.

Pályaorientációs napon vezette be a kulisszák mögé a diákokat a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás és az Országos Rendőr-főkapitányság február 1-jén. Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szabadidő és Sportcentrumában több száz, középiskola előtt álló fiatal ismerkedhetett a rendvédelem feladataival.

Februári tűzvédelmi teszt 2023. február 01.

Elkészült az év második tűzvédelmi tesztje. Ezúttal nemcsak a tudásukat tesztelhetik azok, akik kedvet éreznek kérdéssor kitöltésére, hanem hasznos és izgalmas részleteket is megtudhatnak arról, hogy az elmúlt évben milyen típusú káresetekhez vonultak a tűzoltók. A teszt összeállítóinak szándéka az volt, hogy a tények és számok révén hívja fel a figyelmet az elővigyázatosságra, és a legfontosabb biztonsági tényezőkre. Ez már a 32. online tudáspróba, amely egyfajta összegzése is az elmúlt évnek.

Nyírmihálydiban is áldozatot követelt a tűz 2023. február 01.

Szerda délelőtt kigyulladt egy hetven négyzetméteres lakóház egyik szobája Nyírmihálydiban, a Rákóczi utcában.

Áldozatot követelt egy túrkevei tűzeset 2023. február 01.

Szerda hajnalban kigyulladt egy száz négyzetméteres, négy lakóegységből álló társasház Túrkevén, az Ecsegi utcában.

ESEMÉNYTÉRKÉP

Betöltés alatt...
VÉSZ EseménytérképBorsod-Abaúj-ZemplénSzabolcs-Szatmár-BeregHajdú-BiharBékésCsongrád-CsanádBács-KiskunBaranyaSomogyZalaVasGyőr-Moson-SopronKomárom-EsztergomTolnaVeszprémFejérBudapestPestJász-Nagykun-SzolnokHevesNógrádMagyarország
Aktuális események

VÉSZ Eseménytérkép - Aktív esemény indikátor Aktuális esemény jelölése a térképen